Met deze vier parfums ruik je altijd naar rozen!

Een nachtmerrie voor iedere vrouw (of man): het ruiken naar zweet of een ander onaangenaam luchtje. Het continu blijven opspuiten van deodorant is natuurlijk ook geen optie, dus het is handig om altijd een (klein) parfum bij de hand te hebben met een waanzinnig lekkere geur. Deze geur kan dan jouw minder lekkere lichaamsgeur compenseren of helemaal wegnemen, en binnen mum van tijd ruik je weer helemaal fris. Maar, welke parfums zijn er nu hot? En, welke parfums zijn verslavend lekker?

La Vie est Belle – Lancôme

Al jaren een ware hit op de parfummarkt: La Vie est Belle van het merk Lancôme. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze geur wordt geleverd in een flacon met een enorm luxe uitstraling. Daarnaast is de geur ook om over naar huis te schrijven. Het parfum heeft een bloemige en frisse geur. Dat kan ook niet anders met noten van iris, bramen en peer. Als je van een zoete geur houdt, die niet al te zwaar is, dan is deze parfum helemaal iets voor jou!

The Only One – Dolce & Gabbana

The Only One is een eigenzinnig parfum dat door het designermerk Dolce & Gabbana is uitgebracht. Doordat de topnoot uit violen bestaat, krijg je gelijk zin in de lente als je deze geur opspuit. Een bruisende geur komt je tegemoet met hints van vanille en bergamot. Deze geur staat voor een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Een vrouw die op haar strepen durft te staan als het nodig is.

Nomade Naturelle – Chloé

De geur Nomade Naturelle van Chloé is een echt feestje om op te spuiten. Het is voor de vrouw die op zoek is naar haar ware identiteit, die op zoek is naar zichzelf en haar normen en waarden. Een authentieke geur die je uit duizenden herkent. De jasmijngeur is heerlijk zoet en fris, maar het sandelhout voegt een mysterieus vleugje toe van diverse kruiden. De flacon is duurzaam en bestaat voor een deel uit gerecycled materiaal. Op deze manier draag je ook nog een maatschappelijk steentje bij als je deze parfum kiest.

Joy – Dior

De geur Joy sluit dit rijtje af. De geur is een verkwikkende combinatie van citrus en bloemen, met een vleugje hout. Een royaal parfum, waarbij 1 spraytje meer dan genoeg van is. Daarnaast blijft de geur ook nog eens onwijs lang hangen. Een ware sensatie voor de neus is Joy van Dior!

En, welk geurtje heeft jouw aandacht getrokken? Een goede parfum zorgt voor zelfverzekerdheid, en als je je goed in je vel voelt, dan ga je dit ook uitstralen naar de buitenwereld. Een luxe parfum is een essentieel item voor in jouw toilettas!

Vorige artikel

Glanzende lokken waarmee je de show steelt: zo krijg je die!

Volgende artikel

De beste beauty tips voor je lichaam

Most Popular