Glanzende lokken waarmee je de show steelt: zo krijg je die!

Haren zijn voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel van hun identiteit. Ze zorgen ervoor dat je gezicht goed uitkomt en benadrukken de goede features van je gezicht, zoals mooie jukbeenderen of stralende ogen. De lokken van Rapunzel zijn misschien wat hoog gegrepen, maar je kan natuurlijk een aantal stappen ondernemen om jouw haren een handje op weg te helpen. Op deze manier wordt jouw haar een stuk gezonder en je zal merken dat jij lekkerder in je vel zit, als je een mooie haardos heeft. Hieronder vind je daarom een aantal tips hoe je die stralende lokken voor elkaar kunt krijgen!

Was je haar niet te vaak

Een tip die je waarschijnlijk als muziek in de oren klinkt: was je haar niet al te vaak. Shampoo zorgt ervoor dat je viezigheid en vuil uit je haren haalt, maar er zit ook troep in die je haar op den duur flink kan beschadigen. Het is van belang dit binnen de perken te houden. Een manier om dit voor elkaar te krijgen om niet te vaak shampoo in je haar te stoppen, hooguit een of twee keer per week. Je kan er ook voor kiezen om je haar enkel met conditioner te wassen. Hierin zitten veel minder schadelijke chemicaliën dan in shampoo, en op deze manier kan je haar beter herstellen van alle producten die je erin stopt.

Krijg voldoende mineralen en vitaminen binnen

Het is niet alleen voor je haar verstandig om je mineralen- en vitamine-inname te letten, ook met het oog op je algemene gezondheid is dit een goed idee. Want als jezelf goed in je vel zit, dan zal je je haar zich hier ook naar gedragen. Jouw haar zal veel meer gaan glanzen als je meer vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Deze kan je in veel diverse soorten eten vinden, zoals kip, groenten en avocado. Je haar zal hier sneller van groeien en ook meer van gaan glanzen.

Neem af en toe een haarmasker

Je moet niet alleen lief zijn voor je gezicht, ook je haar heeft het soms flink te verduren tijdens die harde wind of regenbui bijvoorbeeld. Verwen jezelf een keer per week met een voedend haarmasker van avocado of kokos. Breng het haarmasker over je gehele hoofdhuid aan en laat het langzaam intrekken. Als het is ingetrokken kan je het voorzichtig uitborstelen, zodat elk haartje wordt meegenomen. Geen last meer van droog haar, jouw haar voelt zijdezacht aan!

Als je deze tips opvolgt, dan zul je merken dat na verloop van tijd je haren dikker worden en ze meer gaan stralen. Jouw haardos wordt een stuk voller en is volumineuzer dan ooit tevoren!

Vorige artikel

Op deze manier word jij niet verleid om nieuwe kleding te kopen!

Volgende artikel

Met deze vier parfums ruik je altijd naar rozen!

Most Popular