Handige tips voor leuke vakantiehuisjes aan zee

Je hebt ontzettend veel zin in een vakantiehuisje aan zee? Wakker worden van het geluid van de golven en meteen na het ontwaken met je blote voeten het zand opstappen. De kinderen bouwen al voor het ontbijt een zandkasteel en misschien start jij de dag met een lange wandeling langs zee. Een vakantiehuisje aan zee is voor veel mensen ontzettend genieten. Gebruik daarom de handige tips om een geschikte vakantiewoning langs zee te vinden of bekijk vakantiehuisjes.nl.

Vakantiehuisje strand Julianadorp

In Julianadorp vind je een prachtig vakantiepark direct aan het water. Het park is voorzien van allerlei luxe, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je gewoon het zandstrand als je achtertuin hebt. En je slaapt gewoonweg met geluid van de golven op de achtergrond. Elke vakantiewoning heeft een eigen veranda, ligstoelen en parasols. Op deze plek heb je dus eigenlijk alles voor een onbezorgde strandvakantie bij de hand.

Mooie vakantiewoningen bij Schoorl

In de omgeving van Bergen en Schoorl vind je heel wat grotere vakantiewoningen. Je verblijft dan meestal niet op een park, maar je boekt een luxe villa op loopafstand van de zee. Je kunt dan natuurlijk heerlijk wandelen door de duinen en over het strand.

In de omgeving van Bergen en Schoorl vind je heel wat grotere vakantiewoningen. Je verblijft dan meestal niet op een park, maar je boekt een luxe villa op loopafstand van de zee. Je kunt dan natuurlijk heerlijk wandelen door de duinen en over het strand.

Vakantiewoning Ameland

Houd je veel van de zee, dan houd je waarschijnlijk ook wel van de Waddeneilanden. Ook op Ameland is het mogelijk om op loopafstand van zee te logeren. Al is de zee op dit eiland natuurlijk nooit ver weg. Er zijn vakantiewoningen die meteen aan het strand grenzen. Je hebt dan bijvoorbeeld een prachtig uitzicht op de vuurtoren. Bedenk dat vakantiehuisjes op Ameland altijd heel gewild zijn en dus snel volgeboekt. Is er iets wat je heel graag wilt, boek dan ruim op tijd.

Resort Haamstede

Landal biedt ook bungalows dichtbij zee aan. Het park van Haamstede ligt aan de mooie kust van Nederland. Het zandstrand wat je hier vindt is extra lang en dat maakt het super geschikt voor gezinnen met kinderen. Niet alle huizen liggen meteen aan zee. Er zijn echter wel woningen op of aan het strand, maar die moet je dan even speciaal selecteren. En je begrijpt dat dit vaak de duurdere bungalows zijn en dat ze meestal ook snel gereserveerd zijn door andere gasten.

Vorige artikel

De vele voordelen van koperen kranen in de badkamer

Volgende artikel

Stedentrips zonder de massa: enkele alternatieve bestemmingen

Most Popular