Deze items geven jouw outfit een flinke boost!

Een spijkerbroek, een shirtje en een paar schoenen: veel vrouwen denken dat ze hier mee weg komen. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar het is wel nogal saai om dit dag in dag uit te dragen. Het leven is immers een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dit geldt ook voor het dragen van een outfit: je kan gaan voor een simpele jeans en effen blouseje, maar er valt zoveel meer winst te behalen op dit terrein. Je kan door een aantal eenvoudige accessoires toe te voegen, jouw outfit naar een veel hoger niveau tillen. Mocht je dus nog inspiratie willen zoeken op dit gebied, kan je voor een van onderstaande accessoires kiezen. Je zal gegarandeerd complimenten krijgen!

Sieraden

Sieraden zijn jouw redder in nood bij het opfleuren van een vrij basale outfit. Een luxe ketting met een hangertje maakt een effen T-shirt net wat interessanter. Je kan ook voor een gouden schakelarmband kiezen. Jouw outfit krijgt zo wat meer flair, iets waar veel vrouwen tekort in schieten. Het is dus eigenlijk heel eenvoudig om dit voor elkaar te krijgen. Hang die prachtige collier om je hals en jij ziet eruit om door een ringetje te halen!

Een tas

Een goede IT-bag is de accessoire van het moment. Een trendy leren tas in een knalkleur is dé manier om jouw outfit toch nog wat kleur toe te brengen. Daarnaast is het ook een handig item: jij kan zo al je spullen bij je dragen (denk aan een portemonnee, een lipstick of een flesje water) terwijl je er toch modieus uitziet. Een win-winsituatie!

Een hoed of schipperspet

Een hoed is de look voor de zomer. Op deze manier kan je je outfit een echte oppepper geven, hij wordt zo een stuk meer bohemian en past helemaal thuis in de Ibizastijl. Een hoed beschermt je daarnaast ook tegen de felle UV-straling van de zon. De zon kan veel meer schade aanrichten dan men denkt, en het is daarom enorm belangrijk dat je je huid en je hoofd goed beschermd tegen de felle zonkracht. Een hoed is dus een cruciale accessoire voor in je kledingkast, uiteraard naast een paar mooie adidas slippers. Deze zijn een goede combinatie met jouw nieuwe hoed!

In de winter is een hoed een beetje gek: de zon is immers veel minder aanwezig dan in het zomerseizoen. Om er toch fancy uit te zien, kan je voor een schipperspet kiezen. Deze pet laat zien dat je goed hebt nagedacht over je hele voorkomen en hoe je er voor de buitenwereld uitziet. Je bent een sophisticated vrouw die weet wat ze wil, zonder arrogant te worden. De schipperspet is niet meer weg te denken uit het Nederlandse modelandschap!

Vorige artikel

Dit type zonnebril staat het beste bij jouw hoofdvorm!

Volgende artikel

Op deze manier word jij niet verleid om nieuwe kleding te kopen!

Most Popular